Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Отримати роз’яснення з податкових питань можна у Контакт-центрі ДПС

Отримати роз’яснення з податкових питань можна у Контакт-центрі ДПС

       Відтепер звернутися до Контакт-центру ДПС можна через чат та месенджери. Контакт-центр Державної податкової служби України має чат в «ЗІР»  та в месенджерах – viber і telegram. До нього можна приєднатися з вебпорталу Державної податкової служби України розділу «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» https://tax.gov.ua/, а також з сайту Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (скорочено ЗІР) https://zir.tax.gov.ua/, або його мобільної версії. Використовуючи чат спілкування, Ви можете самостійно визначити якість отриманої відповіді, а Ваша оцінка допоможе у наповненні «Бази знань» та підвищенні рівня інформаційно-довідкових послуг ДПС.

09:32 11.06.2020

Три кроки до електронних послуг Пенсійного фонду України

Три кроки до електронних послуг Пенсійного фонду України

    Три кроки до електронних послуг Пенсійного фонду України Особисто звернутись до сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в області для оформлення заяви (у разі необхідності, фахівці Фонду допоможуть Вам у її заповненні). Документи, необхідні для ії оформлення: паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків  (ідентифікаційний номер). Отримати у фахівців “реєстраційний код” для реєстрації на веб-порталі ПФУ. Зайти на веб-портал ПФУ в мережі Інтернет та заповнити реєстраційну форму. P.S. Після реєстрації на введену Вами електронну адресу надійде лист, необхідний для підтвердження реєстрації. Після підтвердження реєстрації, Ви отримаєте повідомлення веб-порталу про успішне закінчення реєстрації.

14:21 05.06.2020

До завершення кампанії декларування доходів громадян залишився місяць

До завершення кампанії декларування доходів громадян залишився місяць

               Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків, що у зв’язку із запровадженням карантину річна декларація про майновий стан і доходи за 2019 рік подається до 01 липня 2020 року, крім випадків передбачених розд. IV ПКУ, коли така декларація може бути подана пізніше цього строку.      Фізична особа зобов’язана самостійно до 01 жовтня 2020 року сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій нею річній декларації про майновий стан і доходи за 2019 рік. Обов’язок подання річної декларації про майновий стан і доходи визначено п. 179.1 ст. 179 Кодексу.

11:13 03.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь