A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

У Веприцькому старостинському окрузі відбулися сходи громадян

Дата: 21.03.2018 23:59
Кількість переглядів: 591

21  березня у Веприцькому старостинському окрузі відбулися сходи громадян. В. о старости Ольга Мурадова прозвітувала про свою роботу, як сільський голова Веприцької сільської ради, що було зроблено за 2017 рік та що планується зробити. Саме на таких зборах жителі села вирішують різні питання життєдіяльності громади, саме тут відбуваються конструктивні та ділові розмови щодо вирішення різних проблем, яких не мало в повсякденному житті.

Найважливіші питання, які піднімалися на заході, стосувалися  ремонту доріг, оформлення субсидії на тверде паливо, встановлення вуличного освітлення, доїзд  мешканців до центру громади, дотримання благоустрою,  постійного функціонування ФАПу, роз’яснення щодо нововведень в справлянні місцевих податків та зборів, 

  На зборах були присутні представники Новобасанської сільської ради: начальник  відділу земельних відносин Світлана Кириченко та головний спеціаліст з юридичної роботи Світлана Зубець. В ході проведення цих зборів місцеві жителі мали змогу поставити свої запитання до представників влади. 

    На сходах селян  виступив депутат районної ради Микола  Фенюк,  який переконаний, що лише велика і потужна громада може  виконати всі покладені на неї обов'язки. Микола Фенюк  зазначив переваги укрупнення адміністративної одиниці, висловив свою думку щодо доцільності приєднання до Новобасанської сільської ради Вороньківської сільської ради, яку підтримали місцеві жителі.

Прозвітував про проведену роботу і дільничний інспектор поліції Вячеслав Мельниченко, який наголосив на  дотриманні правопорядку на підвідомчій території, а також зауважив на зменшенні рівня скоєнння адміністративних та кримінальних порушень  у порівнянні з попередніми роками, надав  рекомендації щодо профілактики правопорушень, збереження майна та коштів громадян від шахраїв.

Підсумовуючи сказане, Ольга Мурадова  закликала місцевих жителів, депутатів, представників влади до активної співпраці для вирішення порушених проблем. Наголосила, що  благоустрій  села залежить лише від кропіткої роботи та злагоджених дій всієї територіальної громади і тільки завдяки спільним зусиллям сільської  ради, жителів населеного пункту  село Веприк процвітатиме.

Загалом зустріч пройшла конструктивно, у формі живого діалогу, на всі питання були надані вичерпні відповіді та окреслено шляхи їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь