Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Увага! Конкурс!

Дата: 21.03.2024 09:42
Кількість переглядів: 65

                                         Фото без опису

                                     ІНФОРМАЦІЯ

Новобасанської сільської  ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки

Найменування об’єкта оцінки: земельна ділянка.

Місцезнаходження об’єкта оцінки:вул.Шевченка,35, с.Нова Басань, Ніжинського району, Чернігівської області

Кадастровий номер : 7420684800:01:000:4429.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ціни продажу земельної ділянки комунальної власності.

Замовник та платник послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки:Новобасанська сільська  рада Чернігівської області, телефони: (04632) 25608, e-mail: novabasan_gromada@ukr.net

 web:novobasanska.gromada.org.ua

Кількість земельних ділянок: 1 (одна).

Розмір земельної ділянки : 0,1279 га.

Місце розташування земельної ділянки: Чернігівська область Ніжинський район с.Нова Басань вул.Шевченка,35.

Цільове призначення земельної ділянки: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Правовий режим земельної ділянки : комунальна власність.

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки: 6620727,86 грн (шістсот шістдесят дві тисячі сімсот двадцять сім гривні 86 копійок) згідно витягу із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки від 11.03.2024 року № НВ-9932742262024.

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю: ні

Очікувана вартість послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: 7000,00 грн.

Дата оцінки: орієнтовно 15.12.2024.

Суб’єкт оціночної діяльності зобов’язаний надати позитивну рецензію на звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки.

 Конкурсний відбір відбудеться за про­цедурою, встановленою Положенням про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженим рішенням 20 сесії Новобасанської сільської ради 7 скликання від 19.03.20194-20/2019 (далі — Положення).

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до вимог Закону України «Про оцінку земель» та Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі передбачено наявність:

— кваліфікації оцінювачів для виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися кваліфікаційними документами згідно із Законом України «Про оцінку земель»;

— досвіду суб’єкта оціночної діяльності з виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням;

— переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, та їх особистого досвіду щодо проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням;

— переліку інших фахівців, які можуть бути залучені до проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

 На конкурс претендентом подається конкурсна документація в запечатаному конверті  з описом підтверджуючих документів та обов’язковим зазначенням об’єкту на який подається конкурсна документація, що містяться в конверті  і  складається  із:

1)підтверджуючих документів:

2) конкурсної пропозиції, щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу, запечатаних в окремому конверті;

3) документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів,які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної  ділянки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки (додаток 3 до Положення).

Копії документів завіряються претендентом, який відповідає за їх достовірність. Вартість оцінки повинна включати вартість рецензування.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі не допускається.

Місцезнаходження конкурсної комісії: 17461 вул.Миру,25 с.Нова Басань , телефони для довідок: (04632) 25608, 098-281-64-46 .

Місцезнаходження робочої групи: 17461, с.Нова Басань вул.Миру,25 , телефони для довідок: (04632) 25608 , 098-281-64-46.

Конкурс відбудеться в приміщенні Новобасанської сільської ради, що знаходиться за адресою: вул.Шевченка,49 с.Нова Басань, 10.04.2024 року  об 11.00 годині.

   Конкурсна документація подається до загального відділу виконавчого комітету Новобасанської сільської ради не пізніше, ніж за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).    На конверті потрібно зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь