A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новобасанська ТГ отримала допомогу від «U-LEAD з Європою»

Дата: 21.02.2024 08:51
Кількість переглядів: 387

    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

  Новобасанська територіальна громада продовжує роботи по благоустрою території, відновленню об'єктів соціальної інфраструктури та житлового фонду, які зазнали пошкоджень та руйнувань в березні 2022 року в ході ведення бойових дій Збройних Сил України проти російських окупантів. 

  Так, ми зараз, у 2024 році, сильніші, чим були в 2022 році. Але разом з тим ми вдячні всім друзям, волонтерам, небайдужим громадянам за допомогу у відновленні громади. Ми, українці, разом з країнами демократичного світу здобудемо перемогу в цій війні з росієюНовобасанська  територіальна громада  продовжує активну співпрацю з Програмою ULEAD з Європою: щойно в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні / Програма для України з розширення прав і можливостей на  місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза II)», що фінансується  Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через  Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH), громада отримала новий вантажний  автомобіль CITROEN JAMPER.

  Найближчим часом, після оформлення відповідних реєстраційних та дозвільних документів, даний транспортний засіб активно працюватиме на відновлення соціальної інфраструктури громади, зокрема закладів освіти та медицини, а також на роботах по благоустрою населених пунктів громади.

     Сьогодні Програма ULEAD з Європою не тільки консультує та навчає, а ще й активно допомагає у відновленні громад. Ми щиро дякуємо нашим партнерам з Програми ULEAD з Європою за співпрацю та допомогу! Разом до перемоги!

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь