A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Серія лекцій для ветеранів-підприємців

Дата: 26.01.2024 16:28
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Маєте власну справу, але про неї мало хто знає? Мрієте розширити аудиторію клієнтів та масштабувати бізнес? Запрошуємо вас відвідати серію лекцій та воркшопів з маркетингових комунікацій, де ви дізнаєтеся про:

🔹побудову успішної маркетингової стратегії для різних типів бізнесу;
🔹стратегії розвитку бренду та PR;
🔹основи цифрового маркетингу та успішного просування в соціальних медіа;
🔹“фішки” привабливого контенту.

А також отримаєте практичні навички з просування бізнесу та підвищення його успішності.

Навчання організоване Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області (https://www.instagram.com/agency.chernihiv?igsh=d2puN2xhZDNrMm84) за підтримки AB InBev Efes Україна у (https://www.instagram.com/abinbevefesukraine?igsh=czZleDNjY2ZwYzA3) співпраці з ГО “Серцевір” та "Інститут Медіації Партнерства".

Програма відкрита для ветеранів (-ок) та членів їхніх сімей, що мають власний/сімейний бізнес у Чернігові або Чернігівській області. Участь безоплатна, буде проведено відбір учасників серед зареєстрованих.

❗️Для участі заповніть форму реєстрації за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFvk7D256LaLFUIE8Ugap9nXBz5Cr5ZYojLSgvj7tgnsSGNg/viewform) ❗️

🗓️Тривалість програми: 1 місяць
Кількість лекцій: 4 (онлайн)
Кількість практичних занять: 2 (офлайн)

Навчання проходить двічі на тиждень. Після кожної лекції учасники матимуть домашні завдання щодо їх індивідуальних проєктів. І це дозволить одразу застосувати отримані знання на практиці та адаптувати їх під власний бізнес.

🟩За результатами навчання учасники сформують повноцінний маркетинговий план, розроблений для їхнього бізнесу з урахуванням сучасних підходів просування.

Лектори:
👧🏻Блок “SMM, PR та зовнішні комунікації” : Богдана Остапик, (https://www.facebook.com/bohdana.ostapyk11) Кураторка напряму корпоративної взаємодії в Інституті Медіації Партнерства, CEO комунікаційної агенції Barbaro Communications. 6 років досвіду у маркетингу та PR для мікро, середнього та великих бізнесів. Експертка у сферах: агро-, ІТ-компаній, державних програм, освітніх стартапів та продуктових бізнесів.

👧🏻Блок “Партнерство та нетворкінг”: Світлана Сом, (https://www.facebook.com/somsvetlana) Візіонерка, засновниця та лідерка Інституту Медіації Партнерства. Партнерка із розвитку бізнесу та комунікаційниця. 10 років досвіду у сфері комунікацій. Працювала із такими компаніями та проєктами, як SmileFood, FORUM Group, ExpoLight


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь