A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Стартує перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

Дата: 22.01.2024 09:55
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

 

22 січня 2024 року розпочинається перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

29-й рік поспіль проводиться всеукраїнський конкурс «Учитель року», мета якого – підвищення престижності професії вчителя у суспільстві, виявлення творчих компетентних педагогів в умовах розбудови Нової української школи.

Від 25 вересня до 16 жовтня 2023 року тривала реєстрація педагогічних працівників для участі у всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2024». Зареєструвалося 77 вчителів закладів освіти Чернігівської області у номінаціях: «Українська мова та література» - 25, «Географія» - 22, «Фізика» - 21, «Образотворче мистецтво» - 9. Новобасанську ТГ представлятимуть три педагоги: Вовк Н.М., вчитель української мови та літератури Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Ластовець О.В., вчитель географії Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Литвиненко Н.М., вчитель образотворчого мистецтва Старобиківської гімназії. 

Конкурс проводиться з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

Конкурсні випробування оцінюватиме фахове журі, у складі якого науково-педагогічні працівники Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та досвідчені вчителі-практики – переможці (лауреати) всеукраїнського конкурсу «Учитель року» попередніх років.

Бажаємо успіхів та перемог!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь