A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

  18 січня 2024 року відбулось засідання комісії Новобасанської сільської ради з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів до сільського бюджету

Дата: 18.01.2024 15:45
Кількість переглядів: 554

   

     «Місцеві податки та збори, які  зараховуються до місцевого є джерелом формування загального фонду бюджету  Новобасанської  територіальної громади, забезпечують збалансованість дохідної частини бюджету та задоволення нагальних потреб громади. Кошти від їх надходження спрямовуються на забезпечення безперебійного функціонування бюджетних установ, благоустрій територій територіальної громади, виконання програми соціально-економічного розвитку громади.  Частина податків втрачається внаслідок сплати ПДФО  не до сільського бюджету,  а за фактичним місцезнаходженням юридичної особи, яка виплачує оподаткований дохід своїм працівникам, тобто податок  надходить до бюджету за місцем реєстрації суб'єкта господарювання, а не за місцем розташування закладу », - зазначила начальник відділу фінансів Любов ЄРМОЛЮК.

     На  засіданні комісії  було запрошено підприємців, які мають заборгованість по сплаті податків. Серед факторів, що мали суттєвий вплив на рівень надходжень земельного податку зазначено неоформлене право власності/користування  земельними ділянками,   приховування акцизу.

      З суб’єктами господарювання проведена роз’яснювальна робота  щодо необхідності в повному обсязі сплати податків до бюджету,  видачі товарних чеків споживачам, дотримання правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, своєчасне оформлення права  власності та користування земельними ділянками.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь