Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Запрошуємо до участі у форумі

Дата: 03.11.2023 14:24
Кількість переглядів: 226

 

Фото без опису

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації інформує про проведення комунальною установою «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради спільно з громадською організацією «СФЕРА МОЛОДІ» 14-15 листопада 2023 року в місті Чернігів форуму «МОЛОДЬ: Відновлення. Ініціативи. Рішення» (далі – Форум) для представників громад Чернігівщини, що впроваджується в рамках реалізації проєкту «Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» за підтримки Ukraine Confidence Building Initiative (UCBI 4). Метою Форуму стане створення комунікаційної платформи партнерства для напрацювання швидких та дієвих кейсів залучення молодих людей до процесів відновлення та розвитку в громадах Чернігівської області

Форум передбачає три тематичні дискусійні панелі спікерів – представників міжнародних організацій та об'єднань, виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та молоді, що сприятиме підвищенню рівня компетентностей особами, які працюють або долучаються до реалізації державної молодіжної політики в Чернігівській області.

До участі у Форумі запрошуються представники молодіжних центрів, просторів, молодіжні працівники та представники структурних підрозділів місцевих адміністрацій та територіальних громад, до сфери діяльності яких належить реалізація молодіжної політики.

З міркувань безпеки про час та місце проведення Форуму учасникам буде повідомлено заздалегідь особисто.

Інформуємо, що витрати на проживання, харчування та компенсація вартості квитків забезпечуються за рахунок організаторів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь