A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новобасанській громаді було передано новий екскаватор-навантажувач

Дата: 16.10.2023 12:05
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

Ми знову хочемо поділитися гарною новиною з жителями Новобасанської громади! Без залучення коштів з місцевого бюджету виключно за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну» Новобасанській громаді було передано новий екскаватор-навантажувач JCB 4CX SITEMASTER 2023 року випуску вартістю 3,5 мільйони гривень. Екскаватор в подальшому буде переданий на баланс Новобиківського комунального підприємства та використовуватиметься для проведення робіт по благоустрою населених пунктів громади та ліквідації наслідків варварських дій російських окупантів на території нашої громади. 

Для довідки:  Фонд «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується Великою Британією, Канадою, Сполученими Штатами Америки, Фінляндією, Швейцарією, Швецією та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл». За спільної підтримки Уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором. 

Щиро дякуємо Фонду «Партнерство за сильну Україну» за співпрацю та підтримку, за надану допомогу та увагу до потреб Новобасанської громади. Ми вдячні за вже надану допомогу (встановлені енергозберігаючі віконні та дверні блоки взамін пошкоджених в Новобасанському ЗДО «Зернятко» та Новобиківському будинку культури, повністю замінений дах адміністративного приміщення Новобиківського старостинського округу, звукове обладнання для Новобиківського будинку культури та ін..). Така дієва співпраця допомагає нам якісно та вчасно реагувати на виклики воєнного часу. 

Сила в єдності та підтримці! Слава Україні! Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь