Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл («Джура»)

Дата: 13.09.2023 12:38
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

  З 24 по 26 травня 2023 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проводився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл («Джура») (далі – Гра) в online-режимі для трьох вікових груп: молодша, середня і старша. Від закладів загальної середньої освіти Новобасанської сільської ради приймали участь рої - переможці І (місцевого) етапу Гри трьох вікових груп Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Шовкова В.А.).

Гідно боролися рої за перемогу і за зведеними протоколами Головної суддівської колегії були досягнуті такі результати:

Рій «Чорний ворон» (керівник Юрій Папенко, педагог-виховник Ірина Папенко) за участь у творчо-мистецькому конкурсі «Ватра» та конкурсі «Книга Звитяг» у старшій віковій групі нагороджений Подяками.

 «Рій імені Ігоря Хряпи» (керівник Артур Давиденко, педагог-виховник Тетяна Мизенко) нагороджений грамотами за ІІІ місце у туристському конкурсі та ІІ місце у конкурсі «Книга Звитяг», а за участь у творчо-мистецькому конкурсі «Ватра» нагороджений Подякою у середній віковій групі.

«Рій імені Сергія Хряпи» (керівник Тетяна Мизенко, педагог-виховник Ольга Майор) нагороджений Подякою за участь у творчо-мистецькому конкурсі «Ватра» за зайняте ІІ місце в інтелектуальному конкурсі «Відун», конкурсі «Книга Звитяг» та І місце в інтелектуально-творчому конкурсі «Пластун» нагороджений грамотами. За зайняте ІІІ місце у загальному заліку ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл («Джура») в online-режимі у молодшій віковій групі «Рій імені Сергія Хряпи» нагороджений Дипломом та кубком Управління освіти і науки Чернігівської обладміністрації. За вагомий внесок у справу військово-патріотичного виховання підростаючого покоління та підготовку призерів ІІ (обласного) етапу Гри керівник Мизенко Тетяна Миколаївна та педагог-виховник Майор Ольга Петрівна «Рою імені Сергія Хряпи» нагороджені Почесними грамотами.

          Бажаємо учасникам Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл («Джура») творчого натхнення, інтелектуального зростання, успіху, високих результатів, мирного неба і Перемоги всім нам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь