Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Проєкт порядку денного 34 сесії 8 скликання від 05 вересня  2023 року

Дата: 04.09.2023 08:41
Кількість переглядів: 109

Проєкт порядку денного 34 сесії 8 скликання від 05 вересня  2023 року

1.Про обрання лічильної комісії

2.Про внесення змін до рішення сільської ради від 21 грудня 2022 року №3-24/2022 «  Про бюджет Новобасанської сільської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 25520000000)»  

3. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об'єктів інфраструктури Новобасанської сільської ради на 2022-2024 роки»

4.Про внесення змін до Програми підтримки Збройних Сил України, Національної гвардії України, підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань на 2023 рік.

5. Про внесення змін до Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Новобасанської територіальної громади на 2023 рік

 

6. Про надання дозволу на коригування проєкту «Капітальний ремонт будівлі Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів за адресою: вул.Шевченка, 1, с.Новий Биків, Ніжинського району, Чернігівської області»

7. Про надання дозволу на виготовлення проєкту «Капітальний ремонт приміщення станції поліцейського Новобасанської сільської ради Чернігівської області за адресою : вул.Шевченка, 34/2, с. Нова Басань, Ніжинський район, Чернігівська область» (зовнішні роботи)

8. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт фасаду з благоустроєм території Новобиківської сільської лікарської амбулаторії за адресою: вул.Центральна, 4, с.Новий Биків, Ніжинський район, Чернігівська область.

9. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Реконструкція теплової мережі в закладах комунальної власності Новобасанської сільської ради за адресами: вул.Шевченка, 34, 34/1, 34/2 с. Нова Басань, Ніжинський район, Чернігівська область»

10. Про затвердження проєктно-кошторисної документації « Реконструкція будівлі 2-го терапевтичного відділення літ. «Й» для розміщення ЦНАП Новобасанської сільської ради Чернігівської області без зміни геометричних форм та параметрів у плані з благоустроєм прилеглої території за адресою: Чернігівська область, Ніжинський район, село Нова Басань, вулиця Шевченка, 34/1. Коригування»

11. Про затвердження проєкно-кошторисної документації

12. Про  внесення змін до Статуту Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Новобасанської сільської ради Чернігівської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь