A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення про проведення громадських слухань щодо розгляду містобудівної документації

Дата: 06.03.2023 09:57
Кількість переглядів: 206

                   

Про проведення громадських слухань щодо розгляду містобудівної документації – «Детальний план території орієнтовною площею 2,0га за межами населеного пункту с. Старий Биків Ніжинського району Чернігівської області з метою зміни цільового призначення частини земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер: 7420685000:05:000:0013 цільового призначення 16.00 землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам або юридичним особам) для будівництва індивідуальних садових будинків».

У відповідності до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні (постанова КМУ №555 від 25.05.2011р.), враховуючи рішення Новобасанської сільської ради від 01 грудня 2022 року №36-23/2022 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території за межами с.Старий Биків Ніжинського району Чернігівської області», було виготовлено зазначену містобудівну документацію ФОП Овдієнко В.О. (кваліфікаційний сертифікат архітектора АА №004395).

Розгляд містобудівної документації відбудеться 17  березня 2023 року о 16.00 в приміщенні Адміністративної будівлі Новобасанської сільської ради Чернігівської області за адресою: вул.Шевченка,49 с.Нова Басань Ніжинського району Чернігівської області.

Із зауваженнями та пропозиціями стосовно містобудівної документації звертатись до Новобасанської сільської ради протягом 30 календарних днів із моменту виходу оголошення. Пропозиції та зауваження подаються в письмовій формі або за ел. адресою: znova_basan@i.ua.

Детальним планом передбачається будівництво індивідуальних садових будинків орієнтовними розмірами 7,5х8,0м з господарськими будівлями та спорудами, а також передбачається формування земельних ділянок розміром 20х60м для їх обслуговування;

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь