A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Реєстрація на отримання грошової допомоги для сімей з дітьми

Дата: 27.12.2022 22:27
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

Шановні жителі Новобасанської громади!
19 січня 2023 року в приміщенні  Новобасанського закладу освіти (с.Нова Басань) та адмінприміщенні  Новобиківського старостинського округу(с.Новий Биків)  громадською організацією будуть прийматися заявки на отримання грошової допомоги для певних категорій сімей з дітьми.

Детальніше у матеріалах від громадської організації

Умови надання грошової допомоги 
для внутрішньо переміщених сімей з дітьми

Громадська організація «YMCA Kyiv» у співпраці з міжнародною організацією Save the Children International запускає проєкт для підтримки 4500 людей, які були змушені покинути свої домівки внаслідок воєнних дій на території України. 

У рамках проєкту ми надаємо тримісячну грошову допомогу у розмірі 2200 гривень в місяць на кожного члена родини. Допомога нараховується до 20-ого квітня 2023 року.

Увага! Кількість родин, яким ми можемо нарахувати грошову допомогу, обмежена. Тому ми не можемо гарантувати виплату грошової допомоги усім родинам, що подали попередню заявку на нашому сайті.
⁉️1. Хто може отримати грошову допомогу?

Ми допомагаємо родинам в Україні, які:

складаються з одного або двох батьків (законних опікунів) та двох чи більше дітей, які не досягли 18 років;

складаються з одного або двох батьків (законних опікунів) та однієї дитини, яка не досягла 18 років за умов якщо в сім’ї є:

літня людина старше 60 років 
дитина/дорослий з інвалідністю
член сім’ї, який тимчасово чи повністю втратив працездатність
вагітна людина
матір-одиначка

самостійно проживаючі діти, які не досягли 18 років

Важливою умовою є те, щоб сім'ї ще не отримували грошову допомогу в рамках будь-якого проєкту Save the Children International у 2022 році, а також інших міжнародних організацій(на кшталт ООН, ЮНІСЕФ і т.д.)

⁉️2. Яка сума грошової допомоги?

Сума грошової допомоги базується на розмірі прожиткового мінімуму та становить 2200 грн (дві тисячі двісті гривень) на кожного члена родини в місяць. Допомога надаватиметься одноразово за  три місяці..

Наприклад, якщо ваша родина складається з мами, тата та двох дітей, то ви отримаєте одноразову грошову допомогу розраховану на три місяці у розмірі 2 200 грн х 4 особи = 8 800 гривень х 3 місяці = 26 400

Також, якщо ваше житло було зруйноване і наразі ви проживаєте в орендованому приміщенні або шелтерах, на кожну людину додатково надається 1100 гривень на місяць.

Увага! Якщо ви вже отримували грошову допомогу в розмірі 2200 гривень на особу від іншої організації за підтримки Save the Children International, ви не зможете отримати грошову допомогу від YMCA Kyiv. Це один і той самий вид допомоги, який реалізують різні організації. також це стосується допомоги і від інших міжнародних організацій.

⁉️3. Які підтверджуючі документи потрібно надати?

Після заповнення попередньої заявки з вами зв’яжеться координаторка Громадської організації «YMCA Kyiv». Вона перевірить вашу відповідність усім критеріям програми і, якщо ви відповідаєте, вам потрібно буде надати такі документи:

паспорт матері та/або батька (законних опікунів);
свідоцтво про народження дитини чи дітей; 
а якщо дитина старше 14 років, то додатково паспорт такої дитини;
реєстраційний номер облікової картки платника податків (для батьків та за наявності - для дітей);
IBAN банківського рахунку та ПІБ власника цього рахунку;
довідки про хронічні хвороби або наявність інвалідності (за наявності).

Вказані документи необхідні для виплати грошової допомоги. Якщо документи не буде надано або вони не відповідатимуть дійсності, це може призвести до відмови у нарахуванні грошової допомоги.

У випадку, якщо ваша родина опинилась у скрутному матеріальному становищі, але ви не маєте одного або декількох перелічених документів, зверніться на нашу гарячу лінію: +38 067 318 14 22 або +38 063 025 20 15, і ми проконсультуємо вас щодо можливих варіантів допомоги.

⁉️4. Як ми захищаємо ваші персональні дані?

Громадська організація «YMCA Kyiv» поважає вашу приватність. Наші координатори та координаторки збирають лише ті ваші персональні дані, які необхідні для нарахування грошової допомоги.

Які ваші дані ми збираємо та для чого? Для нарахування грошової допомоги вашій родині YMCA Kyiv збирає такі персональні дані:

Прізвища, імена, по батькові усіх членів родини; 
Місце та дати народження усіх членів родини;
Місце постійного та тимчасового проживання родини;
Контактний номер телефону основного отримувача допомоги;
Реєстраційні номери облікових карток платника податків від батьків;
Номер банківського рахунку, куди можна переказати допомогу.

Вся надана інформація є конфіденційною і буде зберігатися у базі даних YMCA Kyiv протягом періоду виконання проєкту щодо підтримки внутрішньо переміщених осіб. Зібрана інформація буде використовуватися лише для нарахування грошової допомоги, а також для моніторингу та звітності нашого проєкту.

Як ми захищаємо ваші дані? YMCA Kyiv зберігає персональні дані на добре захищеному сервері в хмарі, а також вживає усіх технічних та організаційних заходів, необхідних для забезпечення максимальної безпеки інформації.

Кому ми можемо передавати ваші дані? YMCA Kyiv може ділитися вашими персональними даними та наданими документами з міжнародною організацією Save the Children International та її партнерськими організаціями. Це необхідно для здійснення виплат, а також для уникнення дублювання грошової допомоги.

Отож, ставлячи відмітку «Я даю згоду на обробку персональних даних» в онлайн-заявці на нашому сайті, ви погоджуєтеся, що ваші персональні дані зберігатимуться YMCA Kyiv, а також можуть передаватися міжнародній організації Save the Children International та її партнерським організаціям. Якщо ви не надасте згоду на обробку персональних даних, участь в програмі буде неможливою. 

⁉️5. Як з нами зв’язатися? 

Якщо у вас виникли запитання щодо отримання грошової допомоги від YMCA Kyiv, ви можете дзвонити на нашу гарячу лінію: +38 067 318 14 22 або +38 050 012 49 82 (відповідно до тарифів оператора, працює з понеділка по пʼятницю з 9:00 до 18:00).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь