A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Подяки від Першого добровольчого шпиталю імені Миколи Пирогова

Дата: 26.12.2022 21:07
Кількість переглядів: 114

Фото без опису​​​​​​

Сьогодні, в рамках робочої поїздки з благодійною допомогою від Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад, Новобасанську громаду відвідав заступник виконавчого директора асоціації, а в умовах сьогодення, член Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. Миколи Пирогова, Андрій Прокопенко.
Під час візиту Андрій Леонідович, окрім передачі благодійної допомоги, виконав приємну місію та нагородив Подяками за участь в обороні України від російської агресії та надання допомоги захисникам України,  від "Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова", сільського голову Микола Дяченко  та секретаря сільської ради Вікторія Самборин .
Микола Дяченко та Вікторія Самборин у відповідь подякували за високу оцінку і запевнили, що і надалі   не залишатимуться осторонь проблем, з якими стикаються наші Захисники, медики-добровольці. 
«Ці подяки для всієї громади і всіх її жителів. Ми розуміємо і знаємо, що наша підтримка є надзвичайно необхідною для Захисників і ми завжди будемо шукати можливості для того, щоб її надавати», - наголосив голова громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь