A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Діти Новобасанської громади наближають Перемогу

Дата: 18.12.2022 16:45
Кількість переглядів: 109

Фото без опису​​​​​​Діти Новобасанської громади наближають Перемогу

З початком повномасштабного вторгнення рф до України життя кожного з нас кардинально змінилося. Хтось відправився на передову, щоб захищати рідну землю на полі бою, хтось продовжує працювати, тримаючи економічний фронт,  хтось волонтерить, і таким чином, допомагає нашим Захисникам. 
Не залишилися осторонь і найменші українці та україночки, які також не просто вірять у нашу Перемогу, але й намагаються наблизити її своїми патріотичними вчинками. Дітки роблять те, що у них найкраще виходить і таким чином збирають кошти на потреби українських Захисників. 
Учні усіх закладів Новобасанської громади збирають волонтерську допомогу для Збройних Сил України, виготовляють окопні свічки та обереги, малюють та пишуть листи підтримки українським воїнам.
Після деокупації села Нова Басань наші найменші захисники, як справжні чоловіки, справжні воїни-захисники, створили власний дитячий загін територіальної оборони та облаштували свій імпровізований блокпост, за допомогою якого збирають кошти для Збройних Сил України.
Цього місяця члени дитячої Новобасанської 22 окремої бригади Тро:
Назар Кебкал;
Богдан Діденко;
Данило Стрикун;
Денис Стрикун;
Владислав Замула;
Назар Замула;
Анатолій Павленко
 були запрошені на зустріч з Міністром оборони України Олексієм Резніковим під час програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" на Телеканал Дом.
Під час зустрічі Резніков Олексій, за традицією військових обмінюватися коїнами (військовими медальйонами), вручив юним захисникам номерні коїни  Міністра оборони України.
Юні Новобасанські захисники розповіли, що уже назбирали 32 тисячі гривень, які передали батальйону "Братство Дмитра Корчинського", який звільняв село Нова Басань, батальйону "Карпатська Січ" та долучалися до інших зборів на підтримку ЗСУ.
Крім того маленькі тероборонівці для допомоги Захисникам виготовляють окопні свічки та роблять повербанки з використаних електронних сигарет.
Діти України – неймовірні. Крізь окупацію, страх, крізь біль вони зібрали всі сили в кулак, згуртувалися та долучились до допомоги нашим військовим. У нас зростає непереможна нація! Адже саме ось такі невеликі щирі краплинки дитячої доброти зливаються, і утворюють ціле море позитиву, яке надихає наших Захисників на подальшу боротьбу заради наближення Дня Перемоги!
Ми пишаємось нашими маленькими Героями!
Слава Україні!
Слава нашим Захисникам!

Відео за посиланням:

https://youtube.com/watch?v=hf0d8I5V0xM&si=EnSIkaIECMiOmarE

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь