Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя

Дата: 06.12.2022 21:14
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

Сьогодні, 06 грудня 2022 року у стінах Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  відбулося відкриття  меморіальної дошки на честь загиблого під час звільнення від російських окупантів  с.Стара Басань 26 березня 2022 року воїна Хряпи Сергія Олександровича - випускника Вороньківського закладу освіти.
Вшанувати пам’ять захисника нашої країни зібралося керівництво Новобасанської громади, педагогічний колектив закладу, батьки, близькі родичі загиблого воїна та  громадськість.
Право відкрити меморіальну дошку було надано батькам загиблого Героя.
 Зі словами скорботи, вдячності та шани до присутніх звернулася виконуюча обов'язки сільського голови Вікторія Самборин: «Сьогодні нас зібрала подія, яка залишить свій відбиток у нашому житті назавжди. Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини. А коли вона гине за нашу незалежність – трагедія для всієї країни. Сергій Олександрович загинув за свободу та територіальну цілісність України, за те, щоб ми жили в незалежній державі.  Ця меморіальна дошка буде нагадувати наступним поколінням про героїчний вчинок Сергія Олександровича, а пам'ять про Героя назавжди залишиться в наших серцях".
Всі присутні на заході змогли вшанувати пам’ять загиблого воїна хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь