A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Підписано Меморандум про співпрацю

Дата: 28.10.2022 17:46
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

З надзвичайно важливим завданням Новобасанську громаду відвідали представники Благодійного фонду "Благодійна організація Help" та Благодійного фонду "Благодійна організація Район номер 1",  які підписали із головою громади Миколою Дяченком Меморандум про співпрацю.
 Цей документ передбачає будівництво 13 будинків для жителів громади, помешкання яких зруйновані внаслідок бойових дій, зокрема, 10 будинків у Новому Бикові та 3 -  в Новій Басані.
Інший компонент угоди передбачає також будівництво 13 житлових будинків у селі Старий Биків для наступного розміщення в них ВПО, найбільш необхідних для громади фахівців різних спеціальностей, зокрема, спеціалістів медичної галузі - сімейних лікарів.
"Впевнений — спільно, керуючись такими цінностями як справедливість, суспільне благо,  всебічний розвиток громади, повага до кожної особистості, солідарність, та дотримуючись принципів відповідального партнерства, ми втілимо в життя не один проект, який слугуватиме на благо громаді, її жителям та розвитку різноманітних галузей у громаді, зокрема, медицини, через залучення  спеціалістів, які, насамперед, будуть забезпечені житлом", — зазначив Микола Дяченко .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь