A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Як надавати першу допомогу навчались у Новобасанської громаді

Дата: 13.10.2022 17:10
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

13 жовтня представники адміністрації громади, її структурних підрозділів, педагоги взяли участь у тренінгу з надання першої допомоги, проведеному  Товариством Червоного Хреста України на базі Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Учасники тренінгу ознайомилися з прийомами надання першої допомоги при порушенні прохідності дихальних шляхів, непритомності, травматизмі, відсутності дихання, кровотечі, прийоми серцево-легеневої реанімації, транспортування постраждалого.
   Бажаючі мали змогу відпрацювати теоретичні заняття на практиці. Представник обласної організації Товариства Червоного Хреста України моделював різні екстремальні ситуації, у яких потрібно було діяти злагоджено, швидко та професійно. Адже в паніці людина може розгубитись, а відпрацьований на практиці алгоритм дій допоможе швидко і правильно зреагувати.

          Теоретичні та практичні основи та імітація надзвичайних ситуацій дали можливість присутнім актуалізувати власний досвід та набути нових знань надання першої допомоги. Приємним подарунком стала аптечка для Новобиківського закладу освіти.
 Висловлюємо велику вдячність організаторам та представникам ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ТА НІЖИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь