A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З Днем Знань!

Дата: 01.09.2022 19:37
Кількість переглядів: 115

Дорогі школярі, вчителі та батьки!
Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з Вас. Усім, хто 1-го вересня прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених учителів, гордість за рідну школу.

Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

Хочу висловити  велику вдячність  шановним учителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння.

Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення.

Зичу всім школярам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у новому навчальному році!

З найкращими побажаннями та вірою у ваше добре майбутнє!

Ще раз вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним  роком !

Зі святом – Днем знань ! Успіхів Вам у праці та навчанні!

Сільський голова Микола Дяченко

Начальник відділу освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Віталій Ралко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь