Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Шануємо батьків - Героїв Сіверського краю!

Дата: 22.08.2022 19:39
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

22 серпня, напередодні найбільших Державних свят, з метою вшанування, всебічної соціальної й психологічної підтримки батьків військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули під час російсько-української війні, в рамках проведення акції "Шануємо батьків - Героїв Сіверського краю" І відділенням Ніжинського РТЦК та СП проведено заходи із вшанування пам'яті загиблих Героїв Бобровицької та Новобасанської територіальних громад. 
Щоразу, коли дивишся у їхні виплакані очі, сльози нестримно накочуються і течуть по щокам. Скільки болю в них, скільки печалі, скільки горя, яке не забувається і не лікується роками. Здавалося б, материнське серце здатне витримати усе, але найважче витримати втрату найдорожчого – своєї дитини, своєї кровинки...
Найважливішу роль у житті кожної дитини з моменту її народження відіграє мама. Вона носить свого малюка під серцем, вона опікується ним, навчає, допомагає пізнавати світ і, звісно ж, оберігає та захищає. Вже потім, подорослішавши, кожна дитина намагається захистити свою маму і зробити все для того, аби вона була щаслива. А у цих матерів сини стали на захист не лише рідних, а й усіх українців, аби кожен, і дорослий, і малий, не знали, що таке війна, не чули свисту куль та вибухів снарядів, аби над їх головами було мирне небо, ясно світило сонце, співали пташки, а діти зростали в теплих домівках, під опікою та любов’ю своїх батьків.
У заходах взяли участь голова Новобасанської сільської ради Микола Дяченко та секретар Вікторія Самборин, в.о. голови Бобровицької міської ради Геннадій Іванюк та заступник міського голови  Володимир Данішевський. 
Начальник І відділення Ніжинського РТЦК та СП вручив Подяки батькам Героїв за виховання звитяжних воїнів, мужніх захисників українського народу.
 Микола Дяченко висловив слова щирої вдячності, глибокої поваги, підтримки батькам та вручив набори для родин.
 Безмежні слова подяки батькам за синів-Героїв!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь