Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Дата: 20.08.2022 12:26
Кількість переглядів: 2761

Фото без опису

У Соколівському старостинського окрузі провели благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України,  присвячений до Дня Незалежності України. Жителі Соколівського старостинського округу вкотре об'єднують зусилля у прагненні допомоги нашим воїнам здолати ворога та наблизити Перемогу.
Організували ярмарок спільними зусиллями староста Тетяна Потапова, жителі округу та наймолодші волонтери - дітки Соколовського округу.
Говорить староста Тетяна Потапова: "Дружно і смачно проходив благодійний ярмарок. І діти і батьки принесли різноманітну смакоту, приготовлену вдома – це і домашні випічки, тістечка, компоти. Участь у ярмарку взяли місцеві діти.  Долучились до участі в ярмарці і місцеві жителі а також  проїзджаючи. Під час ярмарки було зібрано 10 643 грн, які будуть передані ЗСУ.
Щира подяка за активність, ініціативність та підтримку усім батькам та дітям, які долучилися до потрібної  справи. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку підтримати воїнів, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти і вдячності.
 Бажаємо всім миру і благополуччя!
СЛАВА УКРАЇНІ!"

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь