Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Миру вам та успіхів, дорогі випускники!

Дата: 04.07.2022 16:20
Кількість переглядів: 175

 Фото без опису

 Цьогоріч заклади загальної середньої освіти Новобасанської громади випустили 53 дев’ятикласники (8 отримали свідоцтва з відзнакою) і 35 одинадцятикласників (3 завершили навчання із золотою медаллю).

У Новобиківському закладі загальної середньої освіти урочистості з нагоди вручення свідоцтв  про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам відбулися 30 червня.

Як зазначила директор Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Наталія Вовк: «Цьогоріч 17 юних, творчих та відповідальних одинадцятикласників покинули свою освітянську оселю. Пам 'ятаючи страшні події, що чорним крилом накрили нашу землю, все ж вирішили традиційно урочисто вручити свідоцтва  нашим випускникам. Великою честю для навчального закладу стало нагородження золотими медалями найуспішніших та найстаранніших, що досягли висот у навчанні. Це Ластовець  Марія, Самсон Дмитро, Занько Ярослав. Востаннє учні-випускники підготували слова подяки учителям, станцювали флешмоб, заспівали пісні. Приємною несподіванкою було й те, що на свято завітали гості та ще й з гарними вітальними словами та цінними подарунками.  Випускників привітав голова Новобасанської сільської ради  Микола Дяченко та подарував навушники. До побажань долучилася й секретар Новобасанської сільської ради Вікторія Самборин, начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Ралко В.М.

   ТОВ «Наташа-Агро», яке завжди опікується проблемами освіти, також долучилося до щирих вітань. Олександр Шаманський побажав стійкості в національно- патріотичній позиції молодому поколінню та подарував випускникам-відмінникам  грошові подарунки – 3000 грн кожному. Було затишно та святково, хоч на мить наші випускники, що вже ось-ось відлетять у самостійне доросле життя, забули про повітряні тривоги та страшні ракети, що перетворили наше українське небо в пекельний вогонь, що несе смерть та розруху»

    За інформацією Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів: «02 липня 2022 року шкільне подвір’я Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів зібрало на святкове вручення свідоцтв шкільну родину: випускників, батьків, вчителів та гостей. Випуск 2022 ввійде в історію школи, як особливий і неповторний. Жахлива війна внесла свої криваві корективи. Дякуючи нашим захисникам та захисницям, ми мали змогу зустрітися на цьому святі. У цьому році наш заклад закінчили 6 випускників: Красуля Н., Ткаченко К., Пахолок О., Давидчик Є., Корнійченко М., Васько Я. Дві випускниці отримали грамоти за високі досягненні у вивчення навчальних предметів: Історії (Красуля Надія) та англійської мови (Ткаченко Каріна). Ми вітаємо всіх випускників із закінченням школи, з початком дорослого життя. Важкі випробування випали вам, дорогі діти. Та ми віримо у вас, віримо, що ви не зламаєтесь, ви вистоїте і піднімете нашу рідну Україну на ще вищий щабель розвитку. Вам жити і творити у вільній, незалежній, висорозвиненій європейській державі. Все буде Україна!!!!»

    Навчання у Новобасанському опорному ЗЗСО І-ІІІ ступенів завершили 12 випускників  та 15 дев'ятикласників. 4 отримали свідоцтва з відзнакою: Вітченко Дарина, Гатченко Ярослав, Нестерчук Яна, Романенко Олександра.

  Як зазначила директор Новобасанського опрного ЗЗСО І-ІІІ ступенів Марія Матюшко: «Свідоцтва про базову загальну середню освіту та Свідоцтва про повну загальну середню освіту вручали в індивідуальному порядку, виконуючи Закон України "Про правовий режим воєнного стану".

  Білоцерківську філію І-ІІ ступенів Новобасанського опрного ЗЗСО І-ІІІ ступенів закінчили 4 дев'ятикласників. 2 – з відзнакою: Кияшко Іван та Самборин Іван.

Навчання у Старобиківському ЗЗСО І-ІІ ступенів завершили 3 дев'ятикласників.

    Бажаємо усім випускникам миру та  успіхів у дорослому житті!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь