A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Я прагну стати добровольцем з цивільного захисту

Дата: 04.07.2022 12:37
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Шановні жителі Новобасанської громади!

Підрозділи ДСНС України щоденно залучаються на виконання завдань з ліквідації наслідків агресії. Лише у Чернігівській області щоденно на розмінування місцевості здійснюються більше 30 залучень піротехнічних розрахунків, особовий склад пожежно-рятувальних частин щоденно залучається на відновлення пошкодженої інфраструктури, розбір завалів, гасіння пожеж тощо. Загальна кількість виїздів збільшилась в рази.

З огляду на це виникла потреба у наданні допомоги як пожежно-рятувальним підрозділам так і місцевим органам самоврядування у подоланні наслідків надзвичайної ситуації. Саме з цією метою по всій Україні створюються добровільні формування цивільного захисту (далі – ДФЦЗ). ДФЦЗ є тимчасовим добровільним об’єднанням громадян, що утворюється під час загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій для виконання допоміжних робіт. Наразі на території Ніжинського району створено 9 добровільних формувань цивільного захисту, а саме: в Вертіївська ТГ, Дмитрівська ТГ, Комарівська ТГ, Крутівська ТГ, Лосиніваська ТГ, Плисківська ТГ, Бахмацька ТГ, Батуринська ТГ, Талалаївська ТГ.   

Шановні жителі Новобасанської громади, звертаємось до Вас з проханням долучитися до створення ДФЦЗ у Новобасанській громаді.

Усі бажаючі можуть зареєструватися  на офіційному веб-порталі «Добровільна та місцева пожежна охорона» (dmpo.dsns.gov.ua) в розділі «Я прагну стати добровольцем» шляхом заповнення відповідної анкети за посиланням:

https://dmpo.dsns.gov.ua/uk/ya-pragnu-stati-dobrovolcem/ya-pragnu-stati-dobrovolcem-ryatuvalnikom-z-pitan-civilnogo-zaxistu.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь