A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 10:18
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

   Щороку 1 червня світ відзначає День захисту дітей. Цьогоріч свято набуло особливого сенсу, адже через вторгнення росії на територію України тисячі дітей залишились без батьків, даху над головою, права на освіту або ж зовсім втратили своє життя.


   Кожна дитина заслуговує на гарне та щасливе дитинство, любов своїх близьких, тож  мета кожного дорослого зробити так, аби діти завжди відчували себе у безпеці.

 

 Кожний дорослий повинен зробити все, аби зберегти життя дитині, саме тому тисячі батьків стали до лав ЗСУ, а  матері виїхали за кордон, аби врятувати малюків від бомбардувань та окупації.


   Згідно з останніми даними Офісу генерального прокурора, станом на ранок 31 травня 2022 року, більше ніж 689 дітей постраждали в умовах повномасштабної війни. 243 дитини загинуло та понад 446 поранено.

    На жаль, трагедія загибелі дітей під час окупації не оминула і нашу громаду, адже 4 березня від рук окупанта загинув юний житель села Нова Басань Соловей Дмитро Володимирович, 2007 року народження.

 Сотні дітей нашої громади засинали голодними під звуки вибухів у холодних підвалах.

  Але у малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідаємо ми – дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов'язків. Щодня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради Перемоги, заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри.

З Днем захисту дітей!

                                                                                            Сільський голова  Микола ДЯЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь