Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

Дата: 17.02.2022 09:36
Кількість переглядів: 200

 

Фото без опису

Відповідно Указу Президента України № 36/2022 ?Про першочергові заходи щодо зміцнення обороноздатності держави, підвищення привабливості військової служби у Збройних Сил України та Поступового переходу до засад професійної армії?, а саме поетапного збільшення чисельності Збройних Сил України в період з 2022 по 2025 роки на 100 000 осіб для підвищення оборонних спроможностей держави, для проведення військово-професійної орієнтації молоді та прийому до вищих військових навчальних закладів у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба 25 лютого 2022 року з 09.00 планується проведення Дня відкритих дверей.

Майбутні абітурієнти ознайомляться з навчальною та науковою діяльністю університету, детальніше дізнаються про перспективи військової освіти. Буде запропонована екскурсія по навчальному закладу з відвідуванням навчальних спеціалізованих класів, тренажних комплексів, спортивного комплексу та клубу університету, музею. Також відвідувачі ознайомляться з умовами проживання та побуту курсантів.

Можливість зсередини побачити власними очима як навчаються майбутні офіцери українського війська надасть змогу майбутнім абітурієнтам обрати професію за власним покликанням.

Якщо немає можливості прибути до Харківського національного університету, то з 9.00 до 14.00 25 лютого 2022 року буде проводитись День відкритих дверей на платформі YOUTUBE on-line.

Інформація навчального закладу розміщена на сайті: http://www.hups.mil.gov.ua/

 

І відділ Ніжинського РТЦК та СП (Бобровиця)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь