A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" повідомляє Чому за газ необхідно сплачувати до 25 числа?

Дата: 08.02.2022 15:50
Кількість переглядів: 327

Чому за газ необхідно сплачувати до 25 числа?

 

З травня минулого року ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗБУТ», забезпечує своїх побутових клієнтів природним газом за ціною 7,99 грн за кубічний метр. У компанії наголошують, що від своєчасності оплат залежить стабільність газопостачання до кожної оселі.

 

«Завдяки вчасно укладеним довгостроковим контрактам на закупівлю газу для населення компанія пропонує своїм клієнтам ресурс за фіксованими тарифами «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж». Для виконання зобов’язань за контрактами ми маємо вчасно розраховуватись із оптовим продавцем. Єдине джерело надходження коштів — оплата споживачами отриманого ресурсу. А побутові клієнти сплачують за спожитий газ лише через місяць після того, як його використали, і фактично через два місяці після його придбання компанією», — говорить директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.

 

За його словами, дуже важливо дотримуватись наступного алгоритму:

 

1. З 1 по 5 число кожного місяця споживач передає Оператору газорозподільних мереж (ГРМ) показання приладу обліку за попередній місяць.

 

2. З 6 до 8 числа місяця газорозподільна компанія визначає обсяг використаного блакитного палива кожним споживачем і завантажує цю інформацію на Інформаційну платформу Оператора ГТС (газотранспортної системи). Звідти ТОВ «Чернігівгаз Збут», отримує дані про кількість спожитого газу по кожному клієнту.

 

3. З 8 до 10 числа ТОВ «Чернігівгаз Збут» формує рахунки для своїх клієнтів та розміщує їх на онлайн-платформах. До речі, понад 3,4 тисячі клієнтів компанії віддають перевагу електронним квитанціям і відмовилися від отримання паперових платіжок. 

 

4. З 10 до 18 числа квитанції «йдуть» на друкарський верстат, після чого їх фасують та відправляють «Укрпоштою».

 

5. До 20 числа платіжки потрапляють до осель адресатів.

 

6. До 25 числа кожного місяця споживач має сплатити за використане паливо. Така гранична дата дозволяє постачальнику вчасно розраховуватись за контрактами і забезпечувати стале газопостачання до кожної оселі. Адже кожна сплачена гривня — це обігові кошти, які йдуть на закупку палива.

 

Клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» мають широкий вибір онлайн-сервісів:

  • Особисті кабінети на сайтах 104.ua та cngaszbut.com.ua;
  • мобільні додатки 104.ua для Android та iOS;
  • чат-боти 7104ua у Viber та Telegram.

 

Питання, пов’язані з газопостачанням, побутові споживачі можуть вирішити за телефонами: (0462) 616-304; або у інший зручний для себе спосіб, за допомогою інформації на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут» https://cngaszbut.com.ua/blog.

 

Дякуємо клієнтам, які вчасно сплачують за газ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь