A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Вітаємо працівників Ніжинського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області!

Дата: 04.02.2022 14:39
Кількість переглядів: 295

Пробація – це прогресивний «інструмент» виправлення правопорушників, який працює ефективно лише за умови розуміння та підтримки громади, це пріоритет цивілізованої системи правосуддя у всьому світу

5 лютого 2015 року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про пробацію», що визначив організаційно-правові засади для створення пробації України.

Система пробації передбачає роботу з правопорушниками без ізоляції їх від суспільства – надання їм соціальної та психологічної підтримки та допомоги. І, звісно, це нагляд і контроль.

Важливо зауважити, що пробація – це не уникнення відповідальності злочинцем, пробація забезпечує баланс між покаранням, потребами правопорушника та інтересами суспільства і можливість для особи, яка вчинила правопорушення, змінитись без ізоляції від суспільства, отримати необхідну підтримку на шляху до змін, зберегти сімейні стосунки, роботу та житло тощо.

Напередодні сьомої річниці прийняття Закону «Про пробацію» висловлюємо  щирі вітання працівникам Ніжинського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області. Своєю повсякденною працею вони сприяють становленню законності в суспільстві.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь