Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

   Рятувальники застерігають

Дата: 19.01.2022 10:53
Кількість переглядів: 348

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису          Фото без опису     

 Спостерігається збільшення кількості пожеж у житловому секторі, як приклад перелік пожеж, що стались у святкові дні:

13 січня 2022 року сталася пожежа житлового будинку за адресою: с. Браниця, вул. Лугова, 53. У результаті пожежі вогнем пошкоджено внутрішню стіну в будинку. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

14 січня 2022 року сталася пожежа господарчої будівлі за адресою: Бобровицька ТГ, с. Браниця, вул. Коцюбинського, 51. У результаті пожежі вогнем знищено господарчу будівлю повністю Ймовірна причина пожежі – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

14 січня 2022 року сталася пожежа житлового будинку за адресою:, Бобровицька ТГ, с. Олександрівка, вул. Молодіжна, 31. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 15 м. кв. та перекриття на площі 12 м. кв. пошкоджено стіни та майно. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

18 січня  2022 року о 16 год. 45 хв.  у с. Браниця Ніжинського району в приватному житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 4 особи, з них 3 дитини (2017 – 2018 р.н.). 

Ніжинський РУ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до населення з наполегливим проханням дотримуватись правил безпечного використання і монтажу нагрівальних печей та димарів.

Т.в.о. начальника Ніжинського РУ                    Назарій БОБОШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь