A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З початку 2022 року на території Ніжинського району спостерігається збільшення кількості пожеж переважно у житловому секторі, як приклад перелік пожеж, що стались у святкові дні

Дата: 11.01.2022 12:53
Кількість переглядів: 201

 

 

02 січня 2022 року о 02 год. 17 хв. сталася пожежа господарчої будівлі за адресою: Ніжинський район, Новобасанська ТГ, с. Веприк, вул. Миру, 128. Господарча будівля розміром у плані 4х6 м. У результаті пожежі вогнем знищено господарчу будівлю повністю. Ймовірна причина пожежі – підпал.

08 січня 2022 року о 11 год. 03 хв. сталася пожежа легкового автомобіля CHEVROLET LACETTI, за адресою: Ніжинський район, Бобровицька ТГ, с. Рудьківка, вул. Новоселицька, 20Б. У результаті пожежі вогнем знищено моторний відсік та салон автомобіля. Причина пожежі – встановлюється.

09 січня 2022 року о 13 год. 40 хв. сталася пожежа прибудови до господарчої будівлі за адресою: Ніжинський район, Бобровицька ТГ, с. Кобижча,  вул. Космічна, 17. Прибудова одноповерхова розміром у плані 10х9 м. У результаті пожежі вогнем знищено прибудову та пошкоджено стіну господарчої будівлі. Ймовірна причина пожежі – підпал.

  09 січня 2022 року о 07 год. 48 хв. сталася пожежа житлового будинку за адресою: Ніжинський район, Новобасанська ТГ, с. Старий Биків,  вул. Лугова, 3. Будинок одноповерховий розміром у плані 10х9 м. У результаті пожежі вогнем пошкоджено покрівлю на площі 6 метрів квадратних. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Рятувальники Ніжинського РУ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до населення з наполегливим проханням бути пильними та дотримуватись правил безпечного використання і монтажу нагрівальних печей та димарів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь