A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Закликаємо прикрасити села нашої громади до новорічних свят!

Дата: 14.12.2021 20:14
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового очікують всі: і діти, і дорослі. Всі сподіваються на диво, на виконання заповітних бажань.

У містах, селах та містечках вже стало гарною традицією облаштування освітлювальних вивісок, прикрашання магазинів, офісів, кафе та ресторанів, салонів краси, освітніх, адміністративних, медичних  та  інших закладів  і прилеглих територій новорічною атрибутикою. І це правильно.

Коли покупець потрапляє в атмосферу свята, у нього покращується настрій, з’являється бажання обдарувати всіх своїх рідних та близьких подарунками. Це спричиняє зростання обсягів продажу товарів, тому у виграші всі – і покупці, і продавці. Адже тільки завдяки спільним старанням прийде справжня радість очікуваного свята!

Тому, виконавчий комітет Новобасанської сільської ради звертає вашу увагу, шановні керівники установ, підприємці, старости та жителі Новобасанської  громади, на близьке наближення у громадян таких почуттів, як затамування подиху і радісне очікування свята, та просить вас до Дня Святого Миколая забезпечити наведення порядку та належне освітлення святковим новорічним обладнанням  та гірляндами, облаштування освітлювальних вивісок підвідомчих закладів та прилеглих територій.

Запрошуємо всіх до гарного настрою та просимо відповідально віднестись до виконання підготовчих заходів до святкування Новорічних свят і сподіваємось, що разом ми створимо більш святковий настрій!

Від щирого серця вітаємо з наступаючим Днем Святого Миколая, Новим Роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо у Новому році економічного зростання та благополуччя нашій громаді та країні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь