A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Рятувальники Ніжинщини провели профілактично-роз’яснювальні заходи в с. Марківці, с. Макарівка та с. Озеряни.

Дата: 13.12.2021 14:23
Кількість переглядів: 336

Українські рятувальники перейшли на посилений режим роботи | УНІАН

 

Рятувальники Ніжинщини провели профілактично-роз’яснювальні заходи в

с. Марківці, с. Макарівка та с. Озеряни.

З метою попередження пожеж, травмування та загибелі людей на них, протягом грудня 2021 року рятувальники Ніжинського РУ Головного управління ДСНС України у Чернігівській області здійснюють профілактичні відпрацювання житлового сектору.                Статистика пожеж і надзвичайних подій в районі, головні причини їх виникнення, основні вимоги правил безпеки у побуті та під час дозвілля у природних екологічних системах та на водних об'єктах, першочергові дії у разі виникнення пожеж і виявлення вибухонебезпечних предметів - головні теми, які озвучили рятувальники під час подвірних обходів та інструктажів з мешканцями населених пунктів. Крім того, надзвичайниками зверталась увага на конкретних прикладах пожеж що сталися останнім часом на підвідомчій території із травмуванням та загибеллю людей на них, а саме:

Так 23 вересня 2021 року о 18 год. 23 хв. сталася пожежа житлового будинку за адресою: Ніжинський район, Бобровицька ТГ, с. Рудьківка,  вул. Космонавтів, 70. Власник П. 1952 року народження, пенсіонер. На час пожежі в будинку виявлено обгорілі рештки людського тіла.

24 вересня 2021 року о 05 год. 50 хв. сталася пожежа житлового будинку за адресою: Ніжинський район, Бобровицька ТГ, с. Петрівка,  вул. Ватутіна, 99. Власник  Я. 1976 року народження, тимчасово непрацюючий. На час пожежі в будинку виявлено тіло власника.

          13 листопада 2021 року о 08 год. 00 хв. сталася пожежа житлового будинку за адресою: Ніжинський район, Бобровицька ТГ, м. Бобровиця,  вул. Садова, 11. Власник  С. 1960 року народження, працює єгерем ТОВ "Земля і Воля".     

       На час пожежі в будинку виявлено тіло громадянки С.(матері власника) 1926 року народження пенсіонерка.

         05 листопада 2021 року. сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Бобровицька ТГ, м. Бобровиця, вул., Богдана Хмельницького, 14. За допомогою ланки ГЗДС врятовано власницю К. та передано працівникам швидкої допомоги з попереднім діагнозом опіки кінцівок рук І-ІІ ступеню та отруєння чадним газом

Начальник Ніжинського РУ                                                      Віктор КРАВЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь