A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 21:32
Кількість переглядів: 292

     Фото без опису

      Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає День людей з інвалідністю.

    Цей день покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

   Сьогодні працівники Центру надання соціальних послуг завітали до дітей-інвалідів, вручили подарунки та конверти з фінансовою підтримкою, наданою небайдужими меценатами Новобасанської громади: СФГ «Вікторія», ТОВ «Наташа-Агро», СВК «Пам'яті декабристів», ТОВ «АГРО-КАРТЕЛЬ», народним депутатом Борисом Приходьком, депутатом Чернігівської обласної ради Сергієм Чубовським.

   Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму із-за проблем зі здоров`ям.

  Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність Ваші плани та задуми!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь