A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Служба зайнятості пропонує колишнім військовослужбовцям та учасникам АТО/ООС безкоштовне навчання

Дата: 02.12.2021 08:29
Кількість переглядів: 275

 

   Пройти перепідготовку або підвищення кваліфікації за професіями й спеціальностями для пріоритетних видів економічної діяльності можна, отримавши ваучер на навчання. Він видається одноразово і за умови, що колишні військовослужбовці та учасники АТО/ООС не перебувають на обліку в службі зайнятості як безробітні.

   Професію (спеціальність) чи напрям підвищення кваліфікації людина обирає самостійно з переліку, затвердженого Міністерством економіки України. На сьогодні він налічує 43 робітничі професії та 27 спеціальностей. Оплата ваучерів здійснюється Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Його вартість встановлюється в межах вартості навчання і не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб (з 01 грудня це 24 810 грн.) Також людина самостійно обирає навчальний заклад (обов’язково з відповідною ліцензією на надання освітніх послуг) та форму навчання.

   За детальною інформацією про умови отримання ваучера на навчання звертайтеся до відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської РФ Чернігівського ОЦЗ за телефоном: (04632) 2-48-97.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь