A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Очільник Ніжинської РДА Григорій Ковтун з робочим візитом відвідав Новобасанську громаду

Дата: 22.10.2021 01:05
Кількість переглядів: 362

  Голова Ніжинської районної державної адміністрації Григорій Ковтун 21 жовтня побував з робочим візитом у Новобасанській територіальній громаді, зустрівся з керівництвом Новобасанської сільської ради, відвідав Новобасанський та Новобиківський заклади освіти.

  Під час зустрічі керівник райдержадміністрації обговорив з головою Новобасанської сільської ради стан та перспективи соціально-економічного розвитку підлеглих територій, пріоритетні завдання на найближчий час, проблемні актуальні питання  життєдіяльності громади та можливості співпраці усіх гілок влади.

  Микола Дяченко поінформував очільника району про заходи, що вживаються місцевою владою для розвитку громади та покращення життя її жителів, ознайомив з ходом робіт щодо утеплення Новобиківського закладу освіти та капітального ремонту харчоблоку освітнього закладу.

  У ході візиту Григорій Ковтун виконав й приємну місію – передав  почесну нагороду – посвідчення  й нагрудний знак  «Мати-героїня» та цінний подарунок  для  Савчук Вікторії Вікторівни, жительки села Бірки.

 З подарунком для багатодітної матері-героїні завітали й представники ТОВ «Наташа-Агро», які передали в родину мікрохвильову піч.

   Вітаємо Вікторію Вікторівну із заслуженою нагородою і зичимо їй та її дітям міцного здоров’я, успіхів, щастя, миру та усіляких гараздів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь