A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Користуйтеся послугами служби зайнятості ОНЛАЙН

Дата: 19.10.2021 10:17
Кількість переглядів: 256

Служба зайнятості сьогодні – це сервісна установа сучасного формату, у якій можна отримувати послуги онлайн. Це дозволяє максимально скоротити витрати часу клієнтів на виконання формальних процедур. Для них у вільному доступі на порталі державної служби зайнятості  https://chg.dcz.gov.ua/- найбільша база вакансій в межах країни, електронна черга для безробітних, електроні кабінети для роботодавців та шукачів роботи, платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, освітній портал. Аби скористатися ними, достатньо мати комп’ютер, підключений до Інтернету, або необхідні додатки у своєму гаджеті.

Пошук роботи та працівників онлайн

Отож, шукати роботу та працівників можна за допомогою бази вакансій державної служби зайнятості, яка містить пропозиції легальної роботи від роботодавців в межах країни та оновлюється щодня.

 

Електронна черга реєстрації безробітних та електронні кабінети для роботодавців та шукачів роботи

Сьогодні людині, яка опинилася без роботи, можна записатися на первинний прийом до фахівця служби зайнятості дистанційно, не виходячи з дому. Варто лише скористатися сервісом із онлайнреєстрації, який доступний на порталі державної служби зайнятості. 

Там же роботодавці та безробітні можуть створити електронні кабінети. Цей зручний онлайнсервіс допоможе зберегти безцінний ресурс - час.

Користуючись електронним кабінетом, роботодавці можуть оперативно здійснювати пошук необхідних кадрів, переглядати резюме безробітних, слідкувати за станом укомплектування заявлених вакансій, виконання договорів, подавати звітність тощо.

Безробітні ж за допомогою електронного кабінету можуть самостійно здійснювати пошук роботи, подавати резюме, переглядати дату та час відвідування служби зайнятості, нарахування та виплати, графік проведення заходів.

Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри

Цей сервіс з онлайнтестування створено з метою надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі. Він дає можливість всім бажаючим пройти комплексне профорієнтаційне тестування та оцінити власний потенціал (здібності, інтереси, можливості), аби усвідомлено обрати майбутню професію та розробити стратегію кар’єрного зростання.

Освітній портал

Це проєкт державної служби зайнятості для успішного працевлаштування українців. Для всіх, хто прагне опанувати нові знання та розвивати власні компетенції, у вільному доступі - онлайнкурси, вебінари, дистанційні навчальні програми від Центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та безліч іншої корисної для пошуку роботи та працівників інформації.

Онлайнреєстрація у службі зайнятості

Сьогодні зареєструватися у службі зайнятості можна онлайн - на сайті державних послуг «Дія» (www.diia.gov.ua). Для цього необхідно обрати послугу "Допомога по безробіттю», виконати кілька простих кроків для реєстрації і наші фахівці допоможуть вам із пошуком роботи. А з мобільним застосунком «Дія» ви можете у службі зайнятості користуватися своїми е-документами.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь