A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Привітали найстаршу жительку села Нова Басань

Дата: 13.10.2021 01:16
Кількість переглядів: 471

 Фото без опису

  На початку жовтня вся Україна відзначає свято – День літніх людей. Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина пам’ятала про свою історію, вшановувала і надавала підтримку людям похилого віку, адже вони найбільше потребують нашої турботи і уваги.

   Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, найбільше багатство яких є досвід, знання, вміння, мудрість. Старші люди пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними своєї держави.
   І саме у жовтні, 09.10.2021 року, святкувала свій День народження  найстарша жителька села Нова Басань  Мойсієнко Анастасія Іванівна.  З цієї нагоди сільський голова Микола Дяченко та керівництво громади привітало довгожительку.  З вітаннями  завітали й представники ТОВ «Наташа-Агро», які передали іменинниці подарунок.

  Бажаємо пані Анастасії та всім представникам старшого покоління нашої громади  міцного здоров'я, радості, добра і віри в краще життя, добробуту  сім'ям та  активного довголіття!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь