Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Перші кроки до покращення належного рівня інформування мешканців Новобасанської громади

Дата: 05.10.2021 20:40
Кількість переглядів: 926

Фото без опису

 Розвиток масової комунікації сьогодні надважливий у житті сучасної суспільно активної людини. Використання  засобів масової інформації є передовим кроком для розвитку активного соціуму. Люди, споживаючи інформацію, навчаються аналізувати її на предмет об’єктивності й неупередженості. Для того, щоб  довіряти, ми, ясна річ, повинні знати те, що робиться сьогодні й плани на майбутнє. З цією метою, вже найближчим часом, планується дебютний випуск інформаційного бюлетня Новобасанської громади.

   Не залишилися осторонь проблеми донесення інформації до громадськості й представники ТОВ «Наташа-Агро». Заступник генерального директора Українського Аграрного Холдингу Олександр Шаманський завітав з візитом у Новобасанську сільську раду та вручив сучасні принтери.

Фото без опису

   Наявність такого устаткування сприятиме інформаційно-просвітницькій діяльності  й забезпечить оперативність донесення інформації за допомогою  власних друкованих засобів до жителів Новобасанської громади.

   Завдяки сприянню Українського Аграрного Холдингу  та особисто Олександра Шаманського зроблено перший крок до покращення належного рівня інформування жителів Новобасанської громади про діяльність влади на усіх її рівнях та життя громади в цілому.

   Завітав сьогодні Олександр Петрович і в Новобиківський заклад освіти, куди напередодні були завезені меблі, закуплені ТОВ «Наташа-Агро» для повного облаштування кабінету директора школи.

Фото без опису

   Приємним подарунком для працівників Новобасанської сільської ради стала також подарована Олександром Шаманським кавомашина.

Фото без опису

 Висловлюємо щиру подяку ТОВ «Наташа–Агро» за постійну підтримку, допомогу,  непохитну віру у майбутнє нашої громади та сприяння її розвитку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь