A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Вітаємо з Днем народження майстриню нашої громади Тетяну Ющенко!

Дата: 29.09.2021 20:23
Кількість переглядів: 775

   Фото без опису

   У Новобасанській громаді живе багато  обдарованих людей, які своїми талантами прославляють наш край, оберігають, примножують та популяризують народні ремесла. Талант народних майстринь багатогранний, він б’є ключем працелюбства та любові до традицій рідного народу і є взірцем для майбутніх поколінь.

    Багатьма талантами наділив Господь Ющенко Тетяну Олександрівну, яка сьогодні відзначає свій День народження! Майстриня на всі руки.  Cаме так можна охарактеризувати пані Тетяну, адже своїми руками вона творить неперевершену красу. Це і вишивки, і в'язані вироби, і ляльки-мотанки,   і різноманітні прикраси, й чудові кондитерські вироби.   Але на цьому здібності народної майстрині не закінчуються, пані Тетяна обдарована мелодійним голосом та є,  разом із сином Олесандром, учасником  народного аматорського хору «Колорит». Жоден захід не обходиться без її творчості, в якій вона презентує щоразу справжній фонтан ідей. Свої таланти передала пані Тетяна й  дочці Світлані.

    Цього року Тетяна Олександрівна була нагороджена дипломом І ступеня в конкурсі «Велика родина – моя Україна».
     Пані Тетяну  з гордістю можна назвати видатною особистістю Новобасанської громади, яка сміливо втілює в життя
 свої задуми та постійно працює над удосконаленням своєї майстерності. Ця жінка користується заслуженим авторитетом та  повагою серед жителів села.

    У сьогоднішній святковий день з Днем народження від імені виконавчого комітету Новобасанської сільської ради привітав іменинницю сільський голова Микола Дяченко, керуюча справами Світлана Приходько та головний спеціаліст відділу освіти, культури, сім'ї, молоді і спорту  Роман Матюшко та вручили цінний подарунок.

  У радісний і світлий день  бажаємо Вам, дорога імениннице,  щоб кожен день був сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості.

    Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

    З Днем народження!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь