Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!

Дата: 26.09.2021 13:25
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Шановні працівники дошкільних установ Новобасанської громади!

   Найбільш відповідальним і важливим періодом у житті кожної людини  є вік дошкілля. Саме в цей час закладаються основи дбайливого ставлення до природи, зацікавлення навколишнім світом, відданості та шанування своєї Батьківщини.

  Саме на вас, дорогі наші працівники дошкільних установ, покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників нашої громади.

   Сердечно вітаємо вас з професійним святом, яке  щороку відзначається в останню неділю вересня. Висловлюємо безмежну вдячність за невтомну працю,  великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

  Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини.

  Тож нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Нехай в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці  добро і мудрість.

  Бажаємо вам нових професійних досягнень, міцного здоров’я, сил і натхнення, нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.

З повагою сільський голова Микола Дяченко               Виконавчий комітет                                                                      та депутатський корпус Новобасанської сільської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь