A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Привітання Новобасанського сільського голови з Днем громади!

Дата: 25.09.2021 17:32
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Дорогі жителі Новобасанської територіальної громади!

  У сьогоднішній день хочу щиро привітати вас з  Днем нашої громади та Днем села!

  День громади — це свято не лише для всіх її жителів, але й для тих наших краян, кого доля закинула далеко від рідної домівки. Недаремно місто чи село, де людина народилася і виросла, називають “малою Батьківщиною”.

   Кожен, хто бував у нашій громаді, любить її за особливу атмосферу, за привітних людей і давню історію, тихі вулички і мальовничі краєвиди. Новобасанській громаді та її жителям довелося пройти через немало складнощів і випробувань. У нас були злети і падіння. Були радісні і невеселі сторінки в літописі життя. Але найцінніше у великій історії нашої громади — це люди. Кожен із нас щодня вносить свій вклад у її розвиток і процвітання, робить все для того, щоб вона  ставала красивішою і затишнішою.

    Щиро дякую усім жителям за любов та вірність рідному краю! Вірю, що попереду у нас  щасливе майбутнє, тому усім бажаю мирного неба, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій. Я вклоняюся вам за вашу працю і таланти, які ви віддаєте нашій громаді.

   На жаль, у зв’язку з карантином, ми не змогли  відсвяткувати День громади  з концертами та масовими гуляннями, але я впевнений, що разом ми подолаємо усі тимчасові негаразди і досягнемо успіху.

   Бажаю всім землякам невичерпної енергії, творчого натхнення, життєвих гараздів. Нехай між нами панують мир і злагода, взаємна повага і довіра, а в кожній родині оселяться затишок, мир, любов і добро!

                                                                                   З повагою сільський голова Микола Дяченко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь