A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Звернення сільського голови Миколи Дяченка щодо проведення вакцинації проти COVID-19

Дата: 23.09.2021 19:19
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

Шановні жителі Новобасанської громади!

 Уже другий рік поспіль увесь світ долає пандемію COVID-19. На жаль, ця хвороба виявилася значно підступнішою, ніж це здавалося ще рік тому. Від COVID-19 та його наслідків потерпають люди в кожному регіоні незалежно від віку, статі або професії.

 Саме тому загальна вакцинація розглядається  як завдання державної ваги і національної безпеки. В Україну завезено достатню кількість якісних та визнаних у світі вакцин, якими українці мають можливість щепитися безкоштовно та у найкоротші терміни.

  Але практична реалізація цієї можливостіце питання усвідомленого вибору кожного з нас.

 Вакцинуючись від COVID-19, ми не лише захищаємо себе та своїх близьких, а й наближаємо час, коли усією країною зможемо повернутися до звичного життя.

  Хочу щиро подякувати за розуміння колективам Вороньківського та Старобиківського закладів  загальної середньої освіти, де вакцинувались 100 %  працівників та в результаті продовжили навчання в звичному режимі. На жаль, в інших  навчальних закладах громади кількість щеплених працівників ще не досягла 80%,  що призвело до переведення на дистанційне навчання.

   Хочу достукатись до всіх освітян Новобасанської громади, які нехтують вакцинацією. У вас є всі можливості для того, щоб швидко виправити ситуацію і забезпечити якісне навчання  дітей.

  Закликаю всіх скористатися усіма наявними можливостями і зробити щеплення проти COVID-19. Ми маємо зрозуміти, що іншого вибору на сьогодні не існує. Вакцинація є єдиною альтернативою, але при цьому вона не відміняє дотримання звичайних протиепідемічних норм:

- залишайтеся вдома, якщо ви хворі;

- носіть маску в громадських місцях;

- дотримуйтеся дистанції;

- мийте руки та використовуйте санітайзери.

  Дякую всім, хто уже вакцинувався і переконаний, що з кожним днем надійно захищених від COVID-19 жителів Новобасанської громади ставатиме дедалі більше.

  Міцного здоров'я усім нам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь