A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Добра справа

Дата: 07.09.2021 18:41
Кількість переглядів: 653

Нехай щастить у навчанні

з портфелями від ТОВ «Наташа-Агро»

 

   Новий навчальний рік для багатьох першокласників розпочався з приємнощів. Від ТОВ «Наташа-Агро» Українського Аграрного Холдингу учні, які вперше ступили за поріг школи, отримали чудові подарунки - сучасні портфелі, наповнені всім необхідним канцприладдям.

   Уже багато років поспіль у ТОВ «Наташа-Агро» діє програма, відповідно до якої з нагоди 1 Вересня першокласникам вручають ранці. Традиційна акція стосується населених пунктів, де працює підприємство. І цьогоріч пощастило отримати такі дарунки від Українського Аграрного Холдингу багатьом учням. Загалом, товариство приділяє велику увагу підтримці освітніх закладів.

   Як зауважили батьки, школярики повністю забезпечені на весь навчальний рік. Приємно, що високо оцінили і якість ранців, адже вони з ортопедичними спинками, водонепроникні, зі світловідбиваючими елементами, зі зручними кишеньками. Моделі підібрані блакитного та малинового кольорів окремо для хлопчиків та дівчаток.

    Представники агропідприємства, керівники відвідали школи в усіх регіонах, у тому числі і на Бобровиччині. Портфелі від ТОВ "Наташа- Агро"  отримали першокласники із сіл: Петрівка, Соколівка, Мирне, Гаврилівка, Новий Биків, Старий Биків, Нова Басань. Зокрема мав нагоду привітати з початком нового навчального року школярів, учителів та батьків генеральний директор ТОВ «Наташа-Агро» Олександр Мороз. У День Знань він побував на святковій лінійці в Новобасанському ЗЗСО І-ІІІ ступенів:

  • Вітаю вас із всенародним улюбленим Святом Першого Дзвоника! Висловлюю вдячність учителям, які за будь-яких обставин, незважаючи ні на погодні умови, ні на пандемію, віддано виконують свій обов’язок. Ви - справжні професіонали, адже володієте даром любити дітей та любити свою роботу. Учням же бажаю цікавого навчання, успіхів, перемог, нових вражень. Нехай все вам вдається! І обов’язково – міцного здоров’я!

   Зворушливою частиною урочистостей була зустріч першокласників, яких за руку заводили в шкільне життя їхні батьки. Цього року тут вперше сіли за парти 25 першачків. Барвисті портфелі учням вручили Олександр Мороз та адміністраторка ТОВ «Наташа-Агро» Любов Бородавко.

    У Старобиківському ЗЗСО І-ІІ ступенів та в Новобиківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів  побувала начальниця відділу соціального розвитку Українського Аграрного Холдингу Катерина Панасюк:

  • Прийміть сердечні вітання з Днем Знань від колективу ТОВ «Наташа-Агро» та Українського Аграрного Холдингу! – привітала присутніх Катерина Володимирівна. Бажаю всім школярам підкорити нові вершини знань, дружної атмосфери, гарних оцінок і постійного прагнення бути кращими, ніж вчора.

Найщиріші слова подяки адресую вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави.

Нехай навчальний рік буде вдалим, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

       Разом із адміністраторкою агропідприємства Валентиною Коморною пані Катерина вручила портфелі 12-ом першокласникам. Дитячі очі світилися радістю й захватом від такого сюрпризу. Подарунки їм сподобалися.

    Свої думки з приводу корисної програми від ТОВ «Наташа-Агро» висловили директори шкіл, батьки.

Марія Матюшко, директорка Новобасанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів :

  • Дуже вдячні дирекції та всьому колективу ТОВ «Наташа-Агро» за такі чудові подарунки. Цього року 25 наших першокласників отримали рюкзачки, великі набори канцелярії, і ця традиція зберігається вже багато років. Батьки задоволені.

      ТОВ «Наташа-Агро» кожного року забезпечує всіх діток подарунками і на Новий рік. Саме завдяки допомозі підприємства вдається вирішити важливі господарські питання. Перед початком нового навчального року, наприклад, привели в належний стан водонапірну вежу, здійснили дезінфекцію води, почистили дах будівлі школи. І, загалом, жодного разу нам не відмовили в допомозі. Свого часу ми перейшли в нове приміщення, і в нашій школі майже все придбано за кошти ТОВ «Наташа-Агро».

           Наталія Вовк, директорка Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів:

  • Від імені батьківського, педагогічного, учнівського колективу щира подяка ТОВ «Наташа-Агро» за постійну щорічну допомогу. Окрема вдячність за портфелі. Дуже якісні, красиві, та ще й із таким наповненням. Ми роздивлялися, так там є практично все для навчання.

    Керівництво товариство постійно цікавиться нагальними потребами закладу й завжди допомагає. Ось нещодавно, наприклад, придбали меблі. Тож велика подяка колективу підприємства за всі добрі справи! Бажаю компанії успіхів та щедрих урожаїв!

 

Вікторія Смикун, мама двох першокласників, с. Нова Басань:

  • У нас багатодітна сім’я, і цього року до першого класу пішли донька й син. Тому подаровані від ТОВ «Наташа-Агро» портфелі стали суттєвою підтримкою. Самі портфелі дітям сподобалися. У доньки малиновий, в сина – блакитиний. Дуже якісні, з ортопедичними спинками. І в додачу є всі потрібні для навчання канцтовари: пенал, зошити, олівці, набір ручок, фарби, альбом, щоденник та ін.

   Від імені всіх батьків щиро дякую керівництву ТОВ «Наташа-Агро» та Українського Аграрного Холдингу за чудові подарунки.

 

Ольга та Сергій Нестерчуки, с. Нова Басань:

  • Завдяки ТОВ «Наташа-Агро» цього року зібрати наших першокласників вдалося набагато легше. До першого класу в нас пішли два сини: Максим та Андрій. І на святі 1 Вересня вони отримали портфелі та великі набори канцелярії. Усе наповнення дуже якісне, ранці – чудові, таких навіть і не бачили в продажу. Спасибі ТОВ «Наташа-Агро»!

   Такі ж подарунки отримали першокласники сіл Петрівка, Соколівка, Гаврилівка. Тож нехай портфелі, подаровані від душі, обов’язково допоможуть у навчанні школярикам.         

    Хай щастить!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь