A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відбулась серпнева конференція освітян

Дата: 27.08.2021 19:30
Кількість переглядів: 685

   Фото без опису

  Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року та  визначають  стратегічні пріоритети розвитку освіти.

     27 серпня відбулась конференція педагогічних працівників Новобасанської громади. У заході взяли участь працівники закладів дошкільної та  загальної середньої освіти. Пленарна частина розпочалася доповіддю начальника відділу освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Віталія Ралка, який проаналізував результати діяльності освітян за минулий рік та визначив основні завдання на 2021/2022 н.р.

     З вітальним словом до педагогів звернувся голова Новобасанської сільської ради Микола Дяченко, який зазначив, що розвиток освіти є одним із пріоритетних завдань, а тому громада прикладає максимум зусиль для створення якісного, комфортного та безпечного освітнього середовища. У Новобасанській громаді збережені всі заклади освіти, проведені їх косметичні ремонти. Розпочалися роботи з утеплення фасаду Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Найближчим часом буде розпочато капітальний ремонт спортивної зали Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Усі заклади освіти готові до старту у новий навчальний рік.

   Вчитель Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ольга Шиян ознайомила з напрацюваннями під час дистанційного формату здобуття знань в умовах пандемії.

   Присутні мали змогу переглянути цікаві відеофільми про 30-річну роботу закладів освіти нашої громади в рамках святкування 30-річчя від Дня Незалежності України.

     По завершенню конференції педагоги продовжили роботу в секційних засіданнях на базі Новобиківського закладу освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь