A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Урочистості з нагоди 30-ї річниці Незалежності України " Ім'я землі моєї - Україна"

Дата: 25.08.2021 21:13
Кількість переглядів: 733

  

       Серпень – особливий  місяць, адже він несе  чудові свята – День  Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.

          24 серпня з нагоди  30-ї річниці Незалежності України  в адміністративному центрі нашої громади та старостинських округах пройшли урочистості. 

      Представники Новобасанської громади на чолі з сільським головою Миколою Дяченком поклали  квіти до пам’ятника Великому Кобзареві – Тарасу Григоровичу Шевченку.

      Голова Новобасанської сільської ради Микола Дяченко тепло привітав усіх зі святом та побажав нашій державі й громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. 

    Урочистості продовжила цікава різнопланова концертна програма  за участі народного аматорського хору «Колорит», веселі розваги для дітей та запальна дискотека для молоді.

            Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять героїв тих, хто вже ніколи не повернеться до нас, залишившись навічно в наших серцях.

              Всі із задоволенням фотографувалися біля тематичної фотозони.

        Приємно, що багато гостей в якості святкового вбрання обрали вишиванку. У такі дні починаєш вірити, що незважаючи на нелегкі часи, український народ не здається і вірить, що невдовзі на нашій рідній землі запанує мир!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь