Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Вороньки святкували День народження

Дата: 24.08.2021 15:33
Кількість переглядів: 563


Фото без опису

    22 вересня відбулося святкування Дня села Вороньків, на яке зібралися люди різного віку,  різних професій, але всіх їх об'єднувало одне спільне почуття – любов до малої Батьківщини.

     На свято зібралось чимало гостей на чолі з головою  Новобасанської територіальної громади Миколою Дяченком, який подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема  підприємству СВК «Пам'яті декабристів» та старості села Сергію Шутому за плідну та активну працю на благо Вороньківського старостинського округу. Микола Іванович побажав Воронькам розквіту й добробуту та наголосив, що такі свята дають людям надію на краще життя, спонукають вірити в себе і свої можливості.

      На святі була розгорнута виставка творчих робіт вороньківських майстринь-вишивальниць, святковий концерт, на якому народними піснями, запальними хореографічними постановками, інструментальними номерами  створювали гарний святковий настрій художні та аматорські колективи. Гучними оплесками глядачі проводжали кожен номер концертної програми. 

        День народження села вдався на славу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь