A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

УЧАСТЬ У ПЕРШОМУ РЕГІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ «РЕФОРМА СИСТЕМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ»

Дата: 17.08.2021 08:41
Кількість переглядів: 294

Модернізація харчоблоків та нове меню: в Україні відбувся перший  регіональний форум про реформу шкільного харчування – Новини Полтавщини

Нові стандарти та меню, сучасні технологічні процеси, роль громад та керівників закладів освіти в успішній реалізації реформи шкільного харчування, ефективний контроль і безпека. Про це та багато іншого йшлося під час форуму «Реформа системи шкільного харчування», що відбувся 13 серпня 2021 року, за участі Першої леді України Олени Зеленської, Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка та представників громадської організації «Національна асоціація громадського харчування». У події взяли участь представники органів державної влади Київської, Житомирської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Київ. На даному заході також були присутні Микола Дяченко, сільський голова Новобасанської сільської ради та Віталій Ралко, начальник відділу освіти.

 

Реформування шкільного харчування, спрямоване на розбудову системи здорового харчування, формування культури харчування та правильних харчових звичок і здійснюються відповідно до Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища в Новій українській школі.

«Наша мета – створити безпечне та здорове освітнє середовище, яке сприятиме кращій реалізації інтелектуального, фізичного, соціального та емоційного розвитку учнів, а також матиме позитивний вплив на стан громадського здоров’я, економіки та демографії в цілому в Україні – зазначив Сергій Шкарлет.

 

Під час форуму також йшлося про складові реформи, оновлення нормативної бази, безпечність та якість, ресурсне забезпечення, культуру здорового харчування, строки реалізації реформи та очікуваний результат.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь