A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Незрозумілий саботаж Новобасанських депутатів

Дата: 14.07.2021 17:01
Кількість переглядів: 1014

    Сьогодні, 14 липня 2021 року, на черговому засіданні  сесії  Новобасанської сільської ради не зібралась більша половина депутатів. Вчора відбулись засідання постійних комісій, на яких була присутня більшість депутатів,  обговорено всі питання проекту порядку денного, а сьогодні більшість депутатів не з'явилась на сесію.

    Сільський голова  Микола Дяченко повідомив, що сесія за відсутності кворуму не може відбуватися. На жаль, наші депутати не розуміють важливість прийняття запланованих  рішень і за їх безвідповідальності навряд  чи  встигнемо ми до кінця року відремонтувати вулицю Миру в селі Нова Басань, чи відкриються наші заклади освіти 01 вересня, оскільки не  своєчасно будуть виконані приписи пожежників, не затверджено зведені кошторисні розрахунки, не внесені зміни до бюджету сільської ради та інші  важливі питання.

       Причини своєї відсутності такі депутати як Дяченко Микола Петрович, Матяш Микола Андрійович, Дяченко Сергій Григорович, Дьяченко Станіслав Володимирович, Шаповал Іван Іванович,  Шутий Олександр Петрович, Микитенко Василь Андрійович не пояснили. Депутати уникають спілкування по телефону.

      Чергове засідання сесії сільської ради перенесено.. 

 Хочемо нагадати депутатам про їх обов’язок брати участь у роботі ради, постійних комісій та інших її органів, до складу яких вони входять, всебічно сприяти виконанню  рішень ради, виконувати доручення ради та  сільського голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь