Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Благодійна акція “Подаруй дитині іграшку”

Дата: 22.05.2021 13:20
Кількість переглядів: 1189

Фото без опису

Немає в світі дитини, яка б в очікуванні свята не мріяла про щось особливе. Хіба можливо описати ту хвилюючу радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок? Чи заглядали Ви у ту мить в дитячі очі?

На жаль, є багато родин, що через фінансові труднощі не можуть дозволити своїм дітям багато чого. Саме тому на допомогу приходять небайдужі люди, які розуміють, що бажання творити добрі справи живе глибоко в кожного з нас.

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей оголошуємо благодійну акцію «Подаруй дитині іграшку», метою якої стане збір подарунків для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей які перебувають у складних життєвих обставинах Новобасанської ТГ

Пам’ятайте, відчути себе у ролі справжнього чарівника може кожен. Для цього варто лише подарувати частинку своєї любові і турботи дітям, адже радісний дитячий сміх дорожчий за всі скарби на світі!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь