A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З Днем Перемоги!

Дата: 08.05.2021 21:31
Кількість переглядів: 437

      Фото без опису

Дорогі наші ветерани, учасники бойових дій, солдатські вдови!  Щиро і сердечно вітаємо вас із 76-ою річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!       

      Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства. 

     Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та звитяжної праці на благо рідної Вітчизни.  

Нехай ніколи на нашій землі не буде більше воєн, лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!

     Напередодні пам'ятних травневих дат,  Новобасанський сільський голова Микола Дяченко з працівники сільської ради поклали квіти до обелісків Слави  у населених пунктах нашої громади, побували у гостях у ветеранів війни і солдатських вдів, привітали їх з наступаючими святами, побажали здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму і якнайбільше радісних, щасливих днів,  вручили квіти  та грошові подарунки.

    Хочемо подякувати  народному депутату Борису Приходько за квіти та продуктові набори для наших ветеранів та солдатських вдів.

    Нехай мир, подарований Вами, дорогі ветерани, нові покоління гідно оцінять і висловлять всі можливі слова подяки за здійснений подвиг! Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте в ці дні, додають сил і душевного спокою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь