A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Як не зупинятися в пошуку нової роботи або підборі працівників під час карантину

Дата: 07.04.2021 09:10
Кількість переглядів: 291

 

 

   Радимо скористатися онлайн-ресурсами державної служби зайнятості! Найбільша база можливостей до ваших послуг!

Шукайте роботу онлайн на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/

База вакансій оновлюється щодня та містить пропозиції легальної роботи від роботодавців в межах країни. У пошуку зазначте регіон та професію. Якщо вас зацікавила пропозиція роботи, зателефонуйте  в службу зайнятості та дізнайтесь про неї більше. Для цього потрібно назвати номер вакансії.

  Інтерактивні карти вакансій, створені рекрутерами обласної служби зайнятості, стануть у нагоді тим, хто прагне знайти роботу у містах Чернігові, Ніжині та Прилуках. Карти регулярно поповнюються новими актуальними вакансіями, зайшовши на які можна отримати інформацію про назву посади, заявлені вимоги до кандидата, розмір обіцяної зарплатні та контакти рекрутерів. Вакансії доступні для перегляду користувачам мережі Інтернет за посиланнями: по м.Чернігову - http://u.to/S1k_FA, по м.Ніжину - http://bit.ly/2Ze7fHl по м.Прилуки - http://bit.ly/2XdgYNj

  Шукаєте персонал? Електронний кабінет роботодавця на сайті https://chg.dcz.gov.ua - зручний онлайн-сервіс, користуючись яким ви збережете безцінний ресурс – час та зробите чимало важливих справ! Адже зможете регулярно переглядати актуальні резюме шукачів роботи, стан укомплектування заявлених вакансій, подавати звітність, отримувати інформацію щодо послуг служби зайнятості.

   Стоїте перед вибором професії? Прагнете побудувати успішну кар’єру чи зайнятися бізнесом? Отримайте профорієнтаційні послуги в дистанційному режимі, скориставшись онлайн платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри http://profi.dcz.gov.ua/ Ви зможете пройти комплексне профорієнтаційне тестування та оцінити власний потенціал, що допоможе при виборі професії та побудові кар’єри. Якщо ж ви плануєте зайнятися підприємницькою діяльністю – тестування допоможе зрозуміти, чи маєте ви хист до цієї справи.

   Отож, хочете дізнатися про рівень ваших soft skills? У перекладі з англійської soft skills – «м’які навички» - вміння, без яких неможливо уявити успішну кар’єру. Комунікабельність, лідерські навички, уміння працювати в команді, критичне мислення, стресостійкість – погодьтесь,  не менш важливі речі, ніж академічні знання. Тож тестуйтеся, дізнавайтесь… і неодмінно розвивайте їх. Це знадобиться у будь-якому випадку.

   Хочете опанувати нові знання та розвивати власні компетенції? Скористайтеся  онлайн-ресурсом «Освітній портал Державної служби зайнятості» http://skills.dcz.gov.ua/ Тут до ваших послуг курси, вебінари, дистанційні програми від центрів професійно-технічної освіти ДСЗ та безліч іншої цікавої інформації, яка в основному подається у відеоформаті.       Зручний інтерфейс забезпечує швидкий пошук інформації в розділах «Для роботодавців» та «Для населення».

 Індивідуальну консультацію можна отримати, зателефонувавши фахівцям відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефонами (046 32) 2-14-83,2-48-97,  2-50-21

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь